Forside / Blog / Wordpress

Wordpress

WordPress 4.8 med nye mediewidgets og linkgrænser

Mediewidgets i WordPress 4.8

Den nye WordPress 4.8 “Evans” kommer med nye mediewidgets, linkgrænser og synliggørelse af lokale WordPress-arrangementer. WordPress 4.8 “Evans” er opkaldt efter den amerikanske jazzpianist William John “Bill” Evans. I denne opdatering er der en håndfuld gode forbedringer og nyskabninger, som sikkert vil tilfredsstille de fleste. Dog vil den lille skare af mennesker, der stadig benytter…

Læs mere

WordPress 4.5 med forbedret redigering og tilpasning

WordPress spiller endnu engang op til en god gang jazz med den nyeste version 4.5 med kælenavnet “Coleman” til ære for jazzsaxofonist Coleman Hawkins. Udover rettelser af diverse fejl og lukning af sikkerhedshuller, kommer WordPress 4.5 med en række forbedringer af både den måde du redigerer indhold og tilpasser designet af dit website.

Læs mere

Optimering af billeder i WordPress

Optimering af billeder i WordPress

Billeder betyder rigtig meget for det indtryk du skaber på et website. Nogen siger endda at et billede fortæller mere end tusind ord. Men billeder kan også komme til at fylde så meget, at det går ud over brugeroplevelsen, fordi siden bliver så stor, at den tager lang tid at hente for browseren. Derfor er det en rigtig god idé, at du bruger tid på optimering af billeder i WordPress.

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig Webfrontens nyhedsbrev og få viden om, hvordan du optimerer din forretning på internettet, samt tips til WordPress.