Kom i gang

Jeg vil gerne hjælpe dig med at skabe et website eller en webshop, der udvikler din virksomhed og hjælper dig med at nå dine onlinemål. Men først skal vi lige sikre os, at vi er et godt match for hinanden.

Du ønsker dig virkelig et website

Du forstår, hvor vigtig et website er for din virksomheds succes, og det er ikke bare en sjov idé, du lige har fundet på. Eller du er i det mindste åben for at lære betydningen af et website, og du vil prioritere projektet i overensstemmelse med det.

Du har et publikum

At opbygge et publikum gennem blogging, sociale medier, white books, podcasting, interviews, præsentationer og uddannelse er den eneste måde at generere nye kunder online. Hvis du ikke allerede har et publikum, er det okay, men du bør være parat til at bygge et. Det kan jeg hjælpe dig med.

Du er engageret

Det er mig der designer og bygger dit website, og det er mig, der laver størstedelen af arbejdet. Men der er stadig visse ting, som jeg får brug for fra dig, og som det kun er dig der kan levere. Jeg er nødt til at vide, at du vil levere, hvad jeg har brug for til tiden, så jeg ikke skal vente på det.

Du har et budget

Hvis du har et klart defineret budget for dit webprojekt, så kan jeg arbejde med at skabe så meget værdi for din virksomhed som muligt. Hvis du omvendt er lidt tøvende med det, så kan jeg ikke give dig, hvad du har brug for, fordi der ingen definerede grænser er for mig at arbejde inden for.

Du har et mål

Jeg ved godt det lyder trivielt, men hvis du ikke har et mål, hvordan ved du så, hvor du skal hen, og hvornår du er ankommet? Hvis du ikke har klare mål, eller du ikke er parat til at arbejde med mig om at definere dem, så spilder vi både din og min tid.

Du har tid

Vi har alle et travlt arbejdsliv. For at respektere alle mine kunders begrænsede tid, har jeg brug for, at du besvarer mine henvendelser så godt du kan gennem hele processen. Hvis du ikke har dedikeret tid specifikt til dette projekt, så er vi nok ikke dette rette match for hinanden.

Hvad går dit webprojekt ud på?

Klik nedenfor for at udfylde projektbeskrivelse

Spar 500 kroner på GDPR-support til og med mandag 3. juni 2019

Pin It on Pinterest

Scroll til toppen