WordPress Websites

Med et WordPress website får du en skræddersyet løsning, der matcher dine mål og behov. Alle WordPress websites tager udgangspunkt i samme grundløsning, som tilpasses efter en grundig samtale med dig. 

Grundløsning

 

Bæredygtigt fokus

Internettet påvirker desværre klimaet i stor skala. Derfor arbejder Webfronten aktivt for at nedbringe den negative klimapåvirkning for de hjemmesider vi udvikler. Det gør vi bl.a. ved at følge en række principper for bæredygtighed.

Grøn hosting

Webfronten hoster alle hjemmesider på servere, som prioriterer at anvende så meget vedvarende energi som muligt. Derudover er serverne alle placeret i EU, så internettrafikken ikke skal rejse så langt.

Energieffektiv hjemmeside

Webfronten reducerer dataoverførslen fra hjemmesiderne ved at minimere sidestørrelsen og unødvendige sidevisninger. Det gør vi bl.a. ved at optimere billeder og anvende hurtige temaer og plugins.

Klar til at arbejde med mig?

Klik nedenfor for at komme i gang

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert

Ved du hvad det kræver at vedligeholde dit website? Download min guide og forstå hvordan du holder dit WordPress-website sikkert og lær om den regelmæssige vedligeholdelse, som er nødvendigt for hele tiden at holde dit website sikkert.

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert
Scroll to Top