Om Webfronten

SEESmedia-0356-kvadratWebfronten er et webbureau, der udvikler websites i WordPress for både private, offentlige og erhverv. Desuden tilbyder Webfronten vedligeholdelse af WordPress-sites, supportaftaler, undervisning i WordPress samt rådgivning inden for indholdsstrategi, webkommunikation og digitale processer.

Webfronten er et anpartsselskab ejet af Torben Heikel Vinther, men jeg inddrager samarbejdspartnere afhængig af, hvad en given opgaveløsning kræver.

Jeg har mange års erfaring med WordPress, webudvikling og komplekse webløsninger. Jeg har kompetencer inden for flere af elementerne i en webproces som brugerundersøgelse, indholdsstrategi, informationsarkitektur og implementering af design og indhold.

Læs mere om mig, mit netværk og mine kompetencer på min LinkedIn-profil. Du er meget velkommen til at oprette forbindelse med mig.

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert

Ved du hvad det kræver at vedligeholde dit website? Download min guide og forstå hvordan du holder dit WordPress-website sikkert og lær om den regelmæssige vedligeholdelse, som er nødvendigt for hele tiden at holde dit website sikkert.

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert
Scroll to Top