Forside / Om Webfronten

Om Webfronten

SEESmedia-0356-kvadratWebfronten er et webbureau, der udvikler websites i WordPress for både private, offentlige og erhverv. Desuden tilbyder Webfronten vedligeholdelse af WordPress-sites, supportaftaler, undervisning i WordPress samt rådgivning inden for indholdsstrategi, webkommunikation og digitale processer.

Webfronten er et enkeltsmandsfirma ejet af Torben Heikel Vinther, men jeg inddrager samarbejdspartnere afhængig af, hvad en given opgaveløsning kræver.

Jeg har mange års erfaring med WordPress, webudvikling og komplekse webløsninger. Jeg har kompetencer inden for flere af elementerne i en webproces som brugerundersøgelse, indholdsstrategi, informationsarkitektur og implementering af design og indhold.

Læs mere om mig, mit netværk og mine kompetencer på min LinkedIn-profil. Du er meget velkommen til at oprette forbindelse med mig.

Tilmeld dig Webfrontens nyhedsbrev

Tilmeld dig Webfrontens nyhedsbrev og få viden om, hvordan du optimerer din forretning på internettet, tips om WordPress, samt nyt om Webfrontens digitale ydelser.