Få et cookie­banner på dit WordPress website

Med et cookiebanner fra Cookiebot lever dit website op til alle Datatilsynets skærpede krav. Cookiebots samtykkeløsning finder automatisk alle cookies på dit website og blokerer dem, indtil dine besøgende har givet sit samtykke.

Cookiebanneret tilpasses med dit logo og farver, og der oprettes en side med cookiepolitik og cookiedeklaration.

Webfrontens cookiebanner

Ja tak, jeg vil gerne have Cookiebot installeret på mit website!

Der indsamles næsten altid personoplysninger, når du besøger et website. Det kan fx være din ip-adresse, annoncetags eller lokationsinfo, som ikke i sig selv behøver at være personoplysninger, men når de kombineres med andre oplysninger øges sandsynligheden for det.

Derfor skal du som ejer af et website opfatte brugen af cookies som det samme som at du behandler personoplysninger. Deraf følger desuden at du som websiteejer er forpligtet til at leve op til kravene i Databeskyttelsensforordningen (GDPR), og at du derfor er ansvarlig for at sikre at indsamling og behandling af persondata sker inden for lovens rammer.

Datatilsynets har givet nogle helt tydelige anvisninger på, hvordan dit cookiebanner må se ud (og ikke må se ud). Et af de helt centrale aspekter handler om, hvordan du som websiteejer indhenter samtykke fra den besøgende til at sætte de forskellige cookies. Først og fremmest skal du bede om samtykke, inden du overhovedet gemmer én eneste cookie på den besøgendes computer, men der er også en række krav til, hvordan samtykket skal være sat op.

Dit website skal sikre:

  • at den besøgendes samtykke er et frivilligt og aktivt tilvalg
  • at den besøgende informeres tydeligt om hvilke forskellige formål vedkommendes persondata bliver brugt til
  • at den besøgende nemt kan give samtykke til nogle formål og ikke andre
  • at den besøgende nemt kan afstå fra at give samtykke
  • at det bliver dokumenteret hvad den besøgende har givet samtykke til og hvordan samtykket er blevet indhentet

Dit website kan overholde Datatilsynets retningslinjer ved at få et cookiebanner ligesom det som er på Webfrontens website:

Webfrontens cookiebanner

Læs mere om de danske cookieregler.

Cookiebot-opsætning

750 kr.
  • Installation af betalingsudgaven af Cookiebot
  • Tilpasning af cookiebanner med dit firmalogo og farver
  • Opsætning af cookiebanner så det overholder Datatilsynets skærpede krav
  • Kategorisering af fundne cookier
  • Oprettelse af side med cookiepolitik og cookiedeklaration
  • 10% rabat på Cookiebot-abonnementet

Du får 20% rabat på Cookiebot-opsætningen, hvis du har en vedligeholdelsesaftale med Webfronten.
Opsætning er inkluderet hvis du i stedet bestiller en GDPR-pakke.

Hvad er inkluderet i en Cookiebot-opsætning?

Webfrontens Cookiebot-opsætning inkluderer en komplet installation og indstilling af Cookiebot. Dit website bliver scannet efter hvilke cookies, du allerede anvender, og disse cookies bliver kategoriseret og beskrevet i en cookiedeklaration på dit website. Der oprettes desuden en ny side med din egen cookiepolitik, som der linkes til i bunden af alle dine sider. Derudover kan du altid få hjælp og support til din cookieopsætning. Opsætningen inkluderer ikke det månedlige abonnement for brug af Cookiebot.

Installation af betalingsudgaven af Cookiebot

Opsætningen af Cookiebot gælder kun for betalingsudgaven og ikke den gratis udgave af Cookiebot. Der er mange fordele ved betalingsudgaven som man ikke får med i gratisversionen:

  • Tilpasning og personalisering af banner og cookiedeklaration
  • Tilvalg af flere sprog
  • Rapporteringer på e-mail
  • Eksport af data
  • Geolokation
  • Massesamtykke
  • Samtykke-statistik
  • Internt domæne-alias for udvikling, test og staging
logo_cookiebot
paint-roller-duotone

Tilpasning af cookiebanner med dit firmalogo og farver

For at cookiebanneret kan matche dit website, har du mulighed for at sætte dit eget logo på og bruge dine brandingfarver til knapper, tekst, baggrund osv. Det får cookiebanneret til at fremstå som en integreret del af dit website.

Opsætning af cookiebanner så det overholder Datatilsynets krav

Der er mange forskellige indstillingsmuligheder i Cookiebot, men som udgangspunkt sættes dit cookiebanner op, så det overholder Datatilsynets krav. Det betyder bl.a. at det kun er nødvendige cookies der er forudfyldt, når besøgende skal give deres samtykke, og at det er lige så nemt at afstå som at acceptere et samtykke.

gavel-duotone
cookie-category

Kategorisering af fundne cookier

Når Cookiebot er aktiveret bliver hele dit website scannet for eksisterende cookies. Efterfølgende bliver disse cookies gennemgået, beskrevet og kategoriseret efter om det er nødvendige, præference, statistik eller marketing-cookies.

Oprettelse af side med cookiepolitik og cookiedeklaration

Der oprettes en ny side på dit website med cookiepolitik. På denne side forklares dels hvorfor dit website anvender cookies, dels vises den aktuelle besøgendes samtykke med mulighed for at ændre det eller trække det tilbage. Desuden vises en oversigt over samtlige cookies inden for de forskellige kategorier.

scroll-old-duotone
recycle-duotone

Oprettelse af månedligt abonnement for brug af Cookiebot

Når Cookiebot er blevet sat op, får du tilsendt et link til oprettelse af månedligt abonnement for brug af Cookiebot. Abonnementsprisen afhænger af antal sider på dit website, og følger den officielle Cookiebot-pris, som pt. ligger mellem 67 kr. og 275 kr. pr. måned:

  • Small: 67 kr. pr. domæne pr. måned. Antal undersider: Færre end 500
  • Medium: 156 kr. pr. domæne pr. måned. Antal undersider: Færre end 5.000
  • Large: 275 kr. pr. domæne pr. måned. Antal undersider: Flere end 5.000

Fordi du bestiller abonnement på Cookiebot gennem mig, så får du 10% rabat på Cookiebots normalpris :-)

Se hvad mine kunder siger

Mikael Brauner

Mikael Brauner

Tryghed og fokus på mine egne kunder

Jeg kan på det varmeste anbefale Webfronten som webkonsulent. Specielt den nye vedligeholdelsesaftale har gjort mig tryg, så jeg kan fokusere min energi mod mine egne kunder. Webfronten reagerer hurtigt på forespørgsler, giver gode bud på solide løsninger og er effektive i udførelsen.

Nille Aaby

Nille Aaby

Kort svartid og professionel udførelse

Vi har altid været yderst tilfreds med Webfrontens services. Torben er hurtig til at svare, han forstår lynhurtigt, hvad vi har brug for hjælp til, løser opgaverne med højt humør og har gode ideer til, hvordan vi kan forbedre og udvikle vores website. Webfronten kan bestemt anbefales til alle, der vil have et site, der bare fungerer – endda til en meget konkurrencedygtig pris.

Line Frederiksen

Line Frederiksen

Min tid går til journalistikken

Den klare fordel ved Website Care Plan er tid. Som journalist vil jeg gerne skabe lækkert indhold, men der hører også en del forebyggende teknik med til at drive en blog, og det overlader jeg trygt til Webfronten. Den månedlige rapport giver mig et klart overblik over opdateringer, sikkerhed og trafik på bloggen. Desuden er Torben altid venlig, hjælpsom og hurtig på tasterne, hvis der opstår problemer. En stor anbefaling herfra til travle folk, der vil have orden i teknikken.

Ida Storm Jansen

Ida Storm Jansen

Effektivt og behageligt samarbejde

Det er altid effektivt og behageligt at arbejde sammen med Webfronten: Éns problemer bliver løst, det sker hurtigt, og det er altid den nemmeste vej, der bliver valgt. For eksempel underviser Torben mig, hvis det er noget, jeg nok får brug for at gøre tit, men gør det for mig, hvis det er mere eksotisk. Han fraråder også løsninger, der ikke giver mening, selvom han kunne tjene penge på det, og jeg ikke ved bedre. Det er virkeligt kundevenligt og rigtigt betryggende. En varm anbefaling herfra.

Pernille Bøge

Pernille Bøge

Webfronten has my back

Hvis du som jeg er selvstændig konsulent, giver det stor tryghed at vide, at Webfronten professionelt ”has my back” i forhold til vedligeholdelse og udvikling af websites. Så kan jeg nemlig også koncentrere mig om det, som jeg er bedst til!

Lars Pedersen Arendt

Lars Pedersen Arendt

Ro i sindet og proaktiv support

Det giver mig ro i sindet at vide at jeg, med en løbende vedligeholdelsesaftale hos Webfronten, kan fokusere 100% på at udvikle min app i stedet for at opdatere WordPress plugins, holde øje med sikkerhedsopdateringer, tage backups og al den anden drift der hører til at drive en professionel hjemmeside. Siden Webfronten søsatte Way of Lifes nye side er der sket en 200% boost i antal downloads gennem hjemmesiden. Varmeste anbefaling herfra!

marie louise

Marie Louise Bitsch

Jeg sover roligt om natten

Jeg kan varmt anbefale Webfronten og Torben Heikel Vinther til andre virksomheder. Han er årsagen til, at jeg kan sove roligt om natten og vide, at han passer godt på mit websted. Torben er samvittighedsfuld, engageret og han er meget venlig i sin kontakt med mig. Han er hurtig til at få lavet de ændringer, jeg måtte ønske og har samtidig fingeren på pulsen ifht nye tiltag, der kunne være relevante for min virksomhed. Det betyder meget, når en virksomhed skal startes op og være konkurrencedygtig. Min virksomhed er mit livsværk. Torben sørger for, sammen med mig, at den kommer ud over scenekanten.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvorfor har jeg brug for et cookiebanner?

Det skal du fordi der næsten altid indsamles personoplysninger, når folk besøger dit website. Derfor er du forpligtet til at leve op til kravene i Databeskyttelsensforordningen (GDPR), og ansvarlig for at sikre at indsamling og behandling af persondata sker inden for lovens rammer.

Datatilsynets har opsat nogle krav til, hvordan dit cookiebanner må se ud (og ikke må se ud). Du skal bl.a. som websiteejer indhente gyldigt samtykke fra den besøgende, inden du overhovedet gemmer én eneste cookie på den besøgendes computer, du skal informere om formålet med de enkelte cookies, den besøgende skal nemt kunne trække sit samtykke tilbage og mange andre ting.

Hvor lang tid tager det at sætte Cookiebot op?

Jeg går i gang med opsætningen af Cookiebot med det samme, men scanningen efter eksisterende cookies på dit website kan godt tage en dags tid. Du skal derfor regne med at det tager 1 arbejdsdag fra jeg modtager din ordre. Når det hele er sat op får du direkte besked fra mig, samt et link til oprettelse af månedligt abonnement for brug af Cookiebot.

Hvorfor skal jeg betale for brug af Cookiebot hver måned?

Du skal have et abonnement på Cookiebot for at kunne bruge den udgave, jeg sætter op for dig. Det skal du fordi Cookiebot løbende udfører en række services for dig, såsom scanning efter ændringer i hvilke cookies du har på dit website, dokumentation af besøgende samtykker, statisk mv.

Denne opsætning inkluderer IKKE abonnement på Cookiebot, men du får tilsendt et link af mig til oprettelse af en konto hos Cookiebot, når jeg har sat det hele op for dig. Linket giver dig samtidig 10% rabat på Cookiebot-abonnementet.

Selvom du overtager ejerskabet af din egen Cookiebot-konto, så har jeg stadig adgang til at ændre i dine indstillinger og hjælpe dig, hvis du har brug for det fremadrettet.

Hvilke informationer om mit website har du brug for?

For at kunne sætte Cookiebot op har jeg brug for administratoradgang til dit WordPress-website, adgang til filerne på din server (optimalt set det der hedder SFTP-adgang), samt adgang til den database, som websitet anvender. Du skal også fortælle mig, hvilket logo og hvilke farver du ønsker der skal anvendes på dit cookiebanner. Når din ordre er gennemført, modtager du en velkomstmail med instruktioner om, hvordan du sikkert sender alle disse oplysninger til mig.

Overhold Datatilsynets krav til cookies

Bestil en Cookiebot-opsætning

 
Scroll til toppen