Privatlivspolitik

Opdateret 11. marts 2020

Baggrund og formål

På denne side kan du læse min politik for behandling af persondata. Generelt behandler jeg persondata, når du er kunde hos mig, eller hvis jeg modtager persondata fra dig i forbindelse med brugen af websitet. Jeg bruger persondata til at tilpasse og forbedre indholdet.

Jeg respekterer dit privatliv og indsamler derfor kun data om dig i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Se i øvrigt min cookiepolitik for mere information om behandling af din adfærd på websitet.

Har du spørgsmål eller kommentarer til min privatlivspolitik, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Hvem er ansvarlig for behandlingen af persondata

Webfronten
Herstedvang 8
2620 Albertslund
Tlf. 27 28 33 12
E-mail: info@webfronten.dk
CVR: 34941157

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter mit website, indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil, og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på websitet, indsamler jeg de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatartjenesten for at se om du bruger denne. Efter godkendelse af din kommentar vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Alle billeder der uploades på websitet bliver renset for indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS). Derved kan besøgende på websitet ikke downloade og udtrække lokalitetsdata fra billeder på websitet.

Kontaktformularer

Når besøgende benytter kontaktformularen på websitet indsamles navn, e-mail, ip-nummer, samt den besked der skrives. De indtastede data – filtreret for personfølsomme oplysninger – sendes som notifikationer via e-mail til websitets ejer og den besøgende der har udfyldt formularen. Indtastningerne slettes permanent efter 30 dage og anvendes ikke til markedsføring med mindre der gives samtykke til dette.

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v., videregives til tredjeparter, i det omfang disse oplysninger er kendt.

Information om besøgte sider på websitet sendes til Google (Google Analytics). Når du afspiller en video, sendes der ligeledes information til Vimeo eller YouTube. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, behandles dine data af tredjepart, men videregives ikke. Jeg håndterer og udsender nyhedsbreve via ConvertKit.

Du kan se, hvilke tredjeparter der er tale om i min cookiepolitik. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Dine rettigheder

Som kunde hos Webfronten behandler jeg dine oplysninger som en del af en aftale. Det giver dig grundlæggende følgende rettigheder:

  • Indsigt og berigtigelse: Du kan rette henvendelse og bede om indsigt i de personoplysninger jeg behandler, samt bede om at få disse rettet, såfremt de skulle være forkerte. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.
  • Sletning: Du kan som kunde bede om at få data om dig slettet. Jeg kan kun slette de data som ikke er nødvendige for opretholdelse af aftalen, samt data jeg ikke er underlagt at skulle behandle jf. gældende lovgivning.
  • Dataportabilitet: Du har ret til at få udleveret de personoplysninger du selv har givet til mig i et maskinlæsbart format.

Sådan retter du henvendelse

Hvis du retter henvendelse fx for at bede om indsigt, så er det vigtigt for mig, at jeg ikke udleverer dine personoplysninger til andre end dig. Derfor skal jeg kunne verificere, at du faktisk er den person du giver dig ud for at være.

Klik her for at anmode om dataadgang.

Klage til Datatilsynet

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Jeg opfordrer til at rette henvendelse til mig inden en eventuel klage, så jeg har mulighed for at afhjælpe og indgå i dialog.

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert

Ved du hvad det kræver at vedligeholde dit website? Download min guide og forstå hvordan du holder dit WordPress-website sikkert og lær om den regelmæssige vedligeholdelse, som er nødvendigt for hele tiden at holde dit website sikkert.

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert
Scroll til toppen