Forside / Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Opdateret 22. maj 2018

1) Baggrund og formål

Dit privatliv er vigtigt for Webfronten. Webfronten respekterer dit privatliv og indsamler derfor kun data om dig i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.

Når du besøger webfronten.dk (”websitet”), indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

I denne cookie- og privatlivspolitik kan du læse nærmere om de informationer, vi indsamler, hvilke cookies vi benytter os af til indsamlingen, hvad vi bruger indsamlede oplysninger til og hvordan vi behandler persondata.

2) Ejeroplysninger

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne Privatlivspolitik, kan du kontakte os vha. nedenstående information.

Webfronten
Værkstedsgården 11, 1.sal
2620 Albertslund

Tlf. 27 28 33 12
E-mail: info@webfronten.dk
CVR: 34941157

Vores kunder kan sende forespørgsler vedrørende beskyttelse af personlige data, fortrolighed og sikkerhed til Webfrontens ejer Torben Heikel Vinther, torben@webfronten.dk.

3) Cookies

4) Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil, og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatartjenesten for at se om du bruger denne. Gravatartjenestens privatlivspolitik er tilgængelig på https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Alle billeder der uploades på websitet bliver renset for indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS). Derved kan besøgende på webstedet ikke downloade og udtrække lokalitetsdata fra billeder på websitet.

Kontaktformularer

Når besøgende benytter kontaktformularen på websitet indsamles navn, e-mail, ip-nummer, samt den besked der skrives. De indtastede data – filtreret for personfølsomme oplysninger – sendes som notifikationer via e-mail til websitets ejer og den besøgende der har udfyldt formularen. Indtastningerne slettes permanent efter 30 dage og anvendes ikke til markedsføring med mindre der gives samtykke til dette.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v., videregives til tredjeparter, i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter der er tale om i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Tilmeld dig Webfrontens nyhedsbrev

Tilmeld dig Webfrontens nyhedsbrev og få viden om, hvordan du optimerer din forretning på internettet, tips om WordPress, samt nyt om Webfrontens digitale ydelser.