Bestil en vedlige­holdelses­aftale til dit website

- Og få mere tid til din virksomhed

For at kunne drive et vellykket website har du brug for en plan for at holde indholdet ajour, sikkerheden stram og softwaren opdateret. Har du tid og teknisk snilde til at sikre successen for dit website?

De fleste små virksomhedsejere har det ikke - og det er derfor, jeg har udviklet WordPress vedligeholdelsesaftaler, der specifikt håndterer alle de opgaver, som dit website har brug for.

Vedligeholdelse

Løbende vedligeholdelse af dit WordPress website er vigtigt

Altafgørende for din forretning

Det er afgørende for din virksomheds succes, og du har brug for ro i sindet, at du er sikker på at dit website er tilgængeligt for dine besøgende 24/7 uden afbrydelse, og at det konstant understøtter din virksomheds vækst.

Software er sårbar

Software skal opdateres så det hele tiden er sikkert og i stand til at udnytte den teknologiske udvikling. Sandheden er at al software er sårbart - også den software der får dit WordPress website til at køre. Flere og flere websites bliver hacket og angrebet, herunder store firmaer som Twitter og Facebook, samt millioner af små virksomheder hver dag.

Gør det selv?

At holde dit website opdateret og sikkert, tage daglig backup og skaffe nye kunder kan være både tidskrævende og besværligt. Det fjerner dit fokus fra, hvad du burde gøre, for at din virksomhed vokser og tager den tid, som du skulle have brugt på at opbygge relationer med dine kunder. Teknologien og digitale strategier er i konstant udvikling, og det er et fuldtidsarbejde at holde sig ajour med alle tendenser og udviklinger.

WordPress vedligeholdelses­funktioner

Managed webhosting

Dit website hostes på lynhurtige servere, og du behøver ikke at bekymre dig om langsomme sider. Jeg tweaker dit website til optimal ydeevne. Omfatter ikke mailhosting!

Softwareopdatering

Det er vigtigt for ydeevnen af dit website, at softwaren hele tiden er opdateret. Det giver ekstra sikkerhed, og det sikrer at dit website bliver ved med at arbejde problemfrit for dig.

Daglig backup

Hvis dit website bliver hacket, er det uvurderligt at have en fuld backup, så websitet kan genskabes hurtigt igen. Jeg tager backup af hele dit website. Hver. eneste. dag.

Sikkerhedsovervågning

Hackere og spammere er en konstant trussel. Jeg sørger for at alle døre er låst, og overvåger løbende dit website for at holde det sikkert. Skulle uheldet alligevel være ude, så renser jeg dit website for dig.

Videovejledninger

Jeg tilføjer en række videovejledninger, som viser de grundlæggende funktioner på dit website. Videoerne er altid opdateret, så du har den nyeste viden lige ved hånden.

Oppetidsovervågning

Hvis dit website går offline, svarer det til at lukke dørene til din butik i myldretiden. Det kan være ødelæggende for din forretning. Jeg overvåger dit website og reagerer, hvis jeg registrerer større udfald.

Supportopgaver

Jeg løser alle småopgaver på dit website, som kan laves inden for den supporttid, der følger med din plan hver måned.

Månedsrapport

Hold dig informeret om, hvordan dit website klarer sig med den månedlige statusrapport. Spor dine målinger, så du kan træffe kvalificerede beslutninger om din virksomhed.

Billedeoptimering

Det er vigtigt at dine billeder ikke fylder for meget, så din side bliver tung og langsom. Jeg sørger for at dine billeder altid er optimeret, uden at det går ud over kvaliteten.

Hastighedsoptimering

Langsomme websites bliver straffet af Google, og dine kunder mister tålmodigheden. Jeg justerer løbende dit website for at sikre, at det kører så gnidningsfrit og effektivt som muligt.

Link-overvågning og fix

Det er vigtigt at alle dine interne og eksterne links på dit website virker som de skal, så besøgende og Google ikke går forgæves. Jeg holder øje med dit website og retter dine døde links.

Transaktionelle mails

Transaktionelle e-mails er informative e-mails, som dit website eller plugins sender ud automatisk, når der sker en hændelse. Det kan fx. være mails om at at der er skrevet en kommentar til et blogindlæg, eller en kvittering om at du har modtaget en tilmelding.

WooCommerce support

Det kræver ekstra opmærksomhed at vedligeholde en webshop, så den hele tiden performer optimalt. Jeg sørger for at din WooCommerce-shop er opdateret og at dine kunder kan bevæge sig ubesværet gennem kassen, så pengene triller i din retning hver dag.

Betalingsgateway

QuickPay betalingsgateway er inkluderet i prisen inkl. MobilePay og ApplePay, hvis du har behov for det også. Du skal blot selv afholde udgifterne til din indløser. Jeg samarbejder med Clearhaus som jeg varmt kan anbefale.

Så nemt er det

 • 1

  Bestil vedligeholdelse

  Vælg din vedligeholdelsesplan og fortæl mig om din forretning og dit website.

 • 2

  Dit website opdateres

  Dit website bliver opdateret inden for den 48-72 timers installationsproces.

 • 3

  Læn dig tilbage

  Nyd at Webfronten vedligeholder dit website måned efter måned.

Se hvad mine kunder siger

Lars Pedersen Arendt

Lars Pedersen Arendt

Ro i sindet og proaktiv support

Det giver mig ro i sindet at vide at jeg, med en løbende vedligeholdelsesaftale hos Webfronten, kan fokusere 100% på at udvikle min app i stedet for at opdatere WordPress plugins, holde øje med sikkerhedsopdateringer, tage backups og al den anden drift der hører til at drive en professionel hjemmeside. Siden Webfronten søsatte Way of Lifes nye side er der sket en 200% boost i antal downloads gennem hjemmesiden. Varmeste anbefaling herfra!

Pernille Bøge

Pernille Bøge

Webfronten has my back

Hvis du som jeg er selvstændig konsulent, giver det stor tryghed at vide, at Webfronten professionelt ”has my back” i forhold til vedligeholdelse og udvikling af websites. Så kan jeg nemlig også koncentrere mig om det, som jeg er bedst til!

Mikael Brauner

Mikael Brauner

Tryghed og fokus på mine egne kunder

Jeg kan på det varmeste anbefale Webfronten som webkonsulent. Specielt den nye vedligeholdelsesaftale har gjort mig tryg, så jeg kan fokusere min energi mod mine egne kunder. Webfronten reagerer hurtigt på forespørgsler, giver gode bud på solide løsninger og er effektive i udførelsen.

marie louise

Marie Louise Bitsch

Jeg sover roligt om natten

Jeg kan varmt anbefale Webfronten og Torben Heikel Vinther til andre virksomheder. Han er årsagen til, at jeg kan sove roligt om natten og vide, at han passer godt på mit websted. Torben er samvittighedsfuld, engageret og han er meget venlig i sin kontakt med mig. Han er hurtig til at få lavet de ændringer, jeg måtte ønske og har samtidig fingeren på pulsen ifht nye tiltag, der kunne være relevante for min virksomhed. Det betyder meget, når en virksomhed skal startes op og være konkurrencedygtig. Min virksomhed er mit livsværk. Torben sørger for, sammen med mig, at den kommer ud over scenekanten.

Ida Storm Jansen

Ida Storm Jansen

Effektivt og behageligt samarbejde

Det er altid effektivt og behageligt at arbejde sammen med Webfronten: Éns problemer bliver løst, det sker hurtigt, og det er altid den nemmeste vej, der bliver valgt. For eksempel underviser Torben mig, hvis det er noget, jeg nok får brug for at gøre tit, men gør det for mig, hvis det er mere eksotisk. Han fraråder også løsninger, der ikke giver mening, selvom han kunne tjene penge på det, og jeg ikke ved bedre. Det er virkeligt kundevenligt og rigtigt betryggende. En varm anbefaling herfra.

Nille Aaby

Nille Aaby

Kort svartid og professionel udførelse

Vi har altid været yderst tilfreds med Webfrontens services. Torben er hurtig til at svare, han forstår lynhurtigt, hvad vi har brug for hjælp til, løser opgaverne med højt humør og har gode ideer til, hvordan vi kan forbedre og udvikle vores website. Webfronten kan bestemt anbefales til alle, der vil have et site, der bare fungerer – endda til en meget konkurrencedygtig pris.

Line Frederiksen

Line Frederiksen

Min tid går til journalistikken

Den klare fordel ved Website Care Plan er tid. Som journalist vil jeg gerne skabe lækkert indhold, men der hører også en del forebyggende teknik med til at drive en blog, og det overlader jeg trygt til Webfronten. Den månedlige rapport giver mig et klart overblik over opdateringer, sikkerhed og trafik på bloggen. Desuden er Torben altid venlig, hjælpsom og hurtig på tasterne, hvis der opstår problemer. En stor anbefaling herfra til travle folk, der vil have orden i teknikken.

Planer og priser

Alle planer er uden binding. Du kan opsige når som helst.

Small

500 kr. pr. måned
 • Til mindre websites der har brug for basis vedligeholdelse, webhosting, sikkerhed, backup og kun en lille smule support
 • Professionel webhosting
 • Opdatering af WordPress software
 • Daglig off-site backup
 • Daglig sikkerhedsskanning og rens
 • Videovejledninger til WordPress
 • Oppetidsovervågning
 • Servicemails og månedsrapporter
 • Transaktionelle mails
 • 1 x 30 minutters support
 • Billedeoptimering
 • Hastighedsoptimering
 • Link-overvågning og fix
 • Multisite support
 • WooCommerce support + plugins
 • QuickPay betalingsgateway
 • MobilePay betalingsgateway
 • Support: 800 kr/time
  (Normalpris: 1000 kr/time)

Medium

1.000 kr. pr. måned
 • Til større websites der udover basis vedligeholdelse har brug for løbende support og optimering af sitets ydeevne
 • Professionel webhosting
 • Opdatering af WordPress software
 • Daglig off-site backup
 • Daglig sikkerhedsskanning og rens
 • Videovejledninger til WordPress
 • Oppetidsovervågning
 • Servicemails og månedsrapporter
 • Transaktionelle mails
 • 2 x 30 minutters support
 • Billedeoptimering
 • Hastighedsoptimering
 • Link-overvågning og fix
 • Multisite support
  (op til 3 undersites)
 • WooCommerce support + plugins
 • QuickPay betalingsgateway
 • MobilePay betalingsgateway
 • Ekstra support: 800 kr/time
  (Normalpris: 1000 kr/time)

Large

2.000 kr. pr. måned
 • Til webshops, medlemssites og større komplekse websites, hvor hastighed, sikkerhed, SEO og løbende support er altafgørende
 • Professionel webhosting
 • Opdatering af WordPress software
 • Daglig off-site backup
 • Daglig sikkerhedsskanning og rens
 • Videovejledninger til WordPress
 • Oppetidsovervågning
 • Servicemails og månedsrapporter
 • Transaktionelle mails
 • 4 x 30 minutters support
 • Billedeoptimering
 • Hastighedsoptimering
 • Link-overvågning og fix
 • Multisite support
  (op til 6 undersites)
 • WooCommerce support + plugins
 • QuickPay betalingsgateway
 • MobilePay betalingsgateway
 • Ekstra support: 800 kr/time
  (Normalpris: 1000 kr/time)

Er dit website ikke udviklet af Webfronten?

Så skal jeg lige evaluere dit website først!

 

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål til vedligeholdelsesaftalerne. Hvis du stadig er i tvivl om noget eller har brug for råd til, hvilken vedligeholdelsespakke, der passer bedst til dit website, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert

Ved du hvad det kræver at vedligeholde dit website? Download min guide og forstå hvordan du holder dit WordPress-website sikkert og lær om den regelmæssige vedligeholdelse, som er nødvendigt for hele tiden at holde dit website sikkert.

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert
Forsidebillede af guiden

Få guiden "5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert"

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du holder dit WordPress website sikkert. Udover guiden modtager du tips og nyheder om WordPress samt relevante tilbud til dit website.

Jeg hader spam lige så meget som du gør. Dine oplysninger er sikre hos mig, og du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. ​

Læs Webfrontens privatlivspolitik

Scroll to Top