Bestil en vedlige­holdelses­aftale til dit website

- Og få mere tid til din virksomhed

For at kunne drive et vellykket website har du brug for en plan for at holde indholdet ajour, sikkerheden stram og softwaren opdateret. Har du tid og teknisk snilde til at sikre successen for dit website?

De fleste små virksomhedsejere har det ikke - og det er derfor, jeg har udviklet WordPress vedligeholdelsesaftaler, der specifikt håndterer alle de opgaver, som dit website har brug for.

Vedligeholdelse

Løbende vedligeholdelse af dit WordPress website er vigtigt

Altafgørende for din forretning

Det er afgørende for din virksomheds succes, og du har brug for ro i sindet, at du er sikker på at dit website er tilgængeligt for dine besøgende 24/7 uden afbrydelse, og at det konstant understøtter din virksomheds vækst.

Software er sårbar

Software skal opdateres så det hele tiden er sikkert og i stand til at udnytte den teknologiske udvikling. Sandheden er at al software er sårbart - også den software der får dit WordPress website til at køre. Flere og flere websites bliver hacket og angrebet, herunder store firmaer som Twitter og Facebook, samt millioner af små virksomheder hver dag.

Gør det selv?

At holde dit website opdateret og sikkert, tage daglig backup og skaffe nye kunder kan være både tidskrævende og besværligt. Det fjerner dit fokus fra, hvad du burde gøre, for at din virksomhed vokser og tager den tid, som du skulle have brugt på at opbygge relationer med dine kunder. Teknologien og digitale strategier er i konstant udvikling, og det er et fuldtidsarbejde at holde sig ajour med alle tendenser og udviklinger.

WordPress vedligeholdelses­funktioner

Optimeret hosting

Dit website hostes på lynhurtige servere, og du behøver ikke at bekymre dig om langsomme sider. Jeg tweaker dit website til optimal ydeevne. Omfatter ikke mailhosting!

Website sikkerhed

Hold dit website sikkert med en komplet websitesikkerhedstjeneste. Du får omfattende beskyttelse mod angreb, hacks og malware.

Daglig website backup

Hvis dit website bliver hacket, er det uvurderligt at have en fuld backup, så websitet kan genskabes hurtigt igen. Jeg tager backup af hele dit website hver eneste dag.

Softwareopdatering og licenser

Det er vigtigt for ydeevnen og sikkerheden af dit website, at softwaren hele tiden er opdateret. Jeg tager mig af alt for dig!

Ubegrænset support

Du har bedre ting at lave end at kaste dig ud i fejlfinding på dit eget website. Som kunde hos Webfronten får du ubegrænset support via e-mail.

30 minutters opgaver

Jeg løser alle småopgaver på dit website, som kan laves inden for den supporttid, der følger med din plan hver måned.

Compliant webanalyse

Få målbar indsigt i trafikken på dit website, uden at det kompromitterer de besøgendes privatliv. Webanalyse overholder de strenge europæiske privatlivsregler, GDPR mv.

Oppetidsovervågning

Hvis dit website går offline, svarer det til at lukke dørene til din butik i myldretiden. Det kan være ødelæggende for din forretning. Jeg overvåger dit website og reagerer, hvis jeg registrerer større udfald.

Optimering og rens af database

Databasen på dit website kan blive fyldt op med kladder, revisioner og andre overflødige ting. Jeg sørger for at rydde op i databasen og fjerne unødvendige data fra din server. Det er vigtigt at rense disse ting ud løbende, så de ikke hober sig med tiden og gør dit website langsomt.

DNS-administration

DNS er en forkortelse for Domain Name Server, og det er i praksis en telefonbog på internettet, som forbinder dit domænenavn med din webserver. Det er vigtigt at have styr på DNS, og det er ikke lige gyldigt hvilket system der anvendes til at gøre det. Jeg sørger for at din DNS er i gode hænder.

Hastighedsoptimering

Langsomme websites bliver straffet af Google, og dine kunder mister tålmodigheden. Jeg justerer løbende dit website for at sikre, at det kører så gnidningsfrit og effektivt som muligt.

Videovejledninger

Jeg tilføjer en række videovejledninger, som viser de grundlæggende funktioner på dit website. Videoerne er altid opdateret, så du har den nyeste viden lige ved hånden. Du kan desuden hente en gratis vejledning til WordPress i PDF (engelsk), som ligeledes er opdateret til nyeste version.

Transaktionelle mails

Transaktionelle e-mails er informative e-mails, som dit website eller plugins sender ud automatisk, når der sker en hændelse. Det kan fx. være mails om at at der er skrevet en kommentar til et blogindlæg, eller en kvittering om at du har modtaget en tilmelding.

Billedeoptimering

Det er vigtigt at dine billeder ikke fylder for meget, så din side bliver tung og langsom. Jeg sørger for at dine billeder altid er optimeret, uden at det går ud over kvaliteten.

Link-overvågning og fix

Det er vigtigt at alle dine interne og eksterne links på dit website virker som de skal, så besøgende og Google ikke går forgæves. Jeg holder øje med dit website og retter dine døde links.

WooCommerce support

Det kræver ekstra opmærksomhed at vedligeholde en webshop, så den hele tiden performer optimalt. Jeg sørger for at din WooCommerce-shop er opdateret og at dine kunder kan bevæge sig ubesværet gennem kassen, så pengene triller i din retning hver dag.

Så nemt er det

 • 1

  Bestil vedligeholdelse

  Vælg din vedligeholdelsesplan og fortæl mig om din forretning og dit website.

 • 2

  Dit website opdateres

  Dit website bliver opdateret inden for den 48-72 timers installationsproces.

 • 3

  Læn dig tilbage

  Nyd at Webfronten vedligeholder dit website måned efter måned.

Se hvad mine kunder siger

Mikael Brauner

Mikael Brauner

Tryghed og fokus på mine egne kunder

Jeg kan på det varmeste anbefale Webfronten som webkonsulent. Specielt den nye vedligeholdelsesaftale har gjort mig tryg, så jeg kan fokusere min energi mod mine egne kunder. Webfronten reagerer hurtigt på forespørgsler, giver gode bud på solide løsninger og er effektive i udførelsen.

Pernille Bøge

Pernille Bøge

Webfronten has my back

Hvis du som jeg er selvstændig konsulent, giver det stor tryghed at vide, at Webfronten professionelt ”has my back” i forhold til vedligeholdelse og udvikling af websites. Så kan jeg nemlig også koncentrere mig om det, som jeg er bedst til!

Lars Pedersen Arendt

Lars Pedersen Arendt

Ro i sindet og proaktiv support

Det giver mig ro i sindet at vide at jeg, med en løbende vedligeholdelsesaftale hos Webfronten, kan fokusere 100% på at udvikle min app i stedet for at opdatere WordPress plugins, holde øje med sikkerhedsopdateringer, tage backups og al den anden drift der hører til at drive en professionel hjemmeside. Siden Webfronten søsatte Way of Lifes nye side er der sket en 200% boost i antal downloads gennem hjemmesiden. Varmeste anbefaling herfra!

marie louise

Marie Louise Bitsch

Jeg sover roligt om natten

Jeg kan varmt anbefale Webfronten og Torben Heikel Vinther til andre virksomheder. Han er årsagen til, at jeg kan sove roligt om natten og vide, at han passer godt på mit websted. Torben er samvittighedsfuld, engageret og han er meget venlig i sin kontakt med mig. Han er hurtig til at få lavet de ændringer, jeg måtte ønske og har samtidig fingeren på pulsen ifht nye tiltag, der kunne være relevante for min virksomhed. Det betyder meget, når en virksomhed skal startes op og være konkurrencedygtig. Min virksomhed er mit livsværk. Torben sørger for, sammen med mig, at den kommer ud over scenekanten.

Line Frederiksen

Line Frederiksen

Min tid går til journalistikken

Den klare fordel ved Website Care Plan er tid. Som journalist vil jeg gerne skabe lækkert indhold, men der hører også en del forebyggende teknik med til at drive en blog, og det overlader jeg trygt til Webfronten. Den månedlige rapport giver mig et klart overblik over opdateringer, sikkerhed og trafik på bloggen. Desuden er Torben altid venlig, hjælpsom og hurtig på tasterne, hvis der opstår problemer. En stor anbefaling herfra til travle folk, der vil have orden i teknikken.

Nille Aaby

Nille Aaby

Kort svartid og professionel udførelse

Vi har altid været yderst tilfreds med Webfrontens services. Torben er hurtig til at svare, han forstår lynhurtigt, hvad vi har brug for hjælp til, løser opgaverne med højt humør og har gode ideer til, hvordan vi kan forbedre og udvikle vores website. Webfronten kan bestemt anbefales til alle, der vil have et site, der bare fungerer – endda til en meget konkurrencedygtig pris.

Ida Storm Jansen

Ida Storm Jansen

Effektivt og behageligt samarbejde

Det er altid effektivt og behageligt at arbejde sammen med Webfronten: Éns problemer bliver løst, det sker hurtigt, og det er altid den nemmeste vej, der bliver valgt. For eksempel underviser Torben mig, hvis det er noget, jeg nok får brug for at gøre tit, men gør det for mig, hvis det er mere eksotisk. Han fraråder også løsninger, der ikke giver mening, selvom han kunne tjene penge på det, og jeg ikke ved bedre. Det er virkeligt kundevenligt og rigtigt betryggende. En varm anbefaling herfra.

Planer og priser

Alle planer er uden binding. Du kan opsige når som helst.

Small

600 kr. pr. måned
 • Til mindre websites der har brug for basis vedligeholdelse, webhosting, sikkerhed, backup og kun en lille smule support
 • Professionel webhosting på delt server
 • Opdatering af WordPress software
 • Daglig off-site og daglig lokal backup
 • Daglig sikkerhedsskanning
 • Webanalyse
 • Videovejledninger til WordPress
 • Oppetidsovervågning
 • Databaseoptimering
 • DNS-administration
 • Transaktionelle mails
 • Ubegrænset e-mail support
 • 1 x 30 minutters opgaver
 • Billedeoptimering
 • Hastighedsoptimering
 • Link-overvågning og fix
 • Multisite support
 • WooCommerce support + plugins
 • Support: 800 kr/time
  (Normalpris: 1000 kr/time)

Medium

1.200 kr. pr. måned
 • Til større websites der udover basis vedligeholdelse har brug for løbende support og optimering af sitets ydeevne
 • Professionel webhosting på delt server
 • Opdatering af WordPress software
 • Daglig off-site og daglig lokal backup
 • Daglig sikkerhedsskanning
 • Webanalyse
 • Videovejledninger til WordPress
 • Oppetidsovervågning
 • Databaseoptimering
 • DNS-administration
 • Transaktionelle mails
 • Ubegrænset e-mail support
 • 2 x 30 minutters opgaver
 • Billedeoptimering
 • Hastighedsoptimering
 • Link-overvågning og fix
 • Multisite support
 • WooCommerce support + plugins
 • Ekstra support: 800 kr/time
  (Normalpris: 1000 kr/time)

Large

2.400 kr. pr. måned
 • Til webshops, medlemssites og større komplekse websites, hvor hastighed, sikkerhed, SEO og løbende support er altafgørende
 • Professionel webhosting på egen server
 • Opdatering af WordPress software
 • Daglig off-site backup og lokal backup hver time
 • Daglig sikkerhedsskanning
 • Webanalyse
 • Videovejledninger til WordPress
 • Oppetidsovervågning
 • Databaseoptimering
 • DNS-administration
 • Transaktionelle mails
 • Ubegrænset e-mail support
 • 4 x 30 minutters opgaver
 • Billedeoptimering
 • Hastighedsoptimering
 • Link-overvågning og fix
 • Multisite support
 • WooCommerce support + plugins
 • Ekstra support: 800 kr/time
  (Normalpris: 1000 kr/time)

Er dit website ikke udviklet af Webfronten?

Så skal jeg lige evaluere dit website først!

 

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål til vedligeholdelsesaftalerne. Hvis du stadig er i tvivl om noget eller har brug for råd til, hvilken vedligeholdelsespakke, der passer bedst til dit website, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert

Ved du hvad det kræver at vedligeholde dit website? Download min guide og forstå hvordan du holder dit WordPress-website sikkert og lær om den regelmæssige vedligeholdelse, som er nødvendigt for hele tiden at holde dit website sikkert.

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert
Scroll to Top