Ydelser

WordPress Website

Det er altafgørende at dit website er i topform hele tiden. Dine besøgende skal føle sig godt tilpas på sitet og skal nemt kunne finde det de søger. Samtidig skal det være let for dig at opdatere indholdet. Derfor er jeg specialist indenfor skræddersyede WordPress-løsninger.

  • Strategisk design, der passer til dit brand og opfylder dine mål
  • Content management system der er nemt at bruge
  • Mobil- og tabletoptimeret brugeroplevelse
  • Hurtigt og sikkert
  • Søgemaskineoptimeret
Læs mere om WordPress Website
Photo By Mike Petrucci

WooCommerce webshop

Online shopping er en af de hurtigst voksende industrier. For at maksimere din forretnings evne til at opnå succes, har du brug for en nem og fleksibel salgsplatform, samt en effektiv online marketingstrategi.

Min erfaring fjerner gætteriet ved at opbygge en succesfuld online platform for dine produkter. Jeg opsætter din WooCommerce webshop, så du kan sælge dine varer sikkert og effektivt.

Hvis du tilknytter en vedligeholdelsesaftale til din webshop, så sørger jeg blandt meget andet for professionel hosting.

Vedligeholdelse og support

Det nytter ikke noget, at du har et flot website, hvis det ikke hele tiden bliver holdt ved lige. Dit website skal løbende opdateres med nye versioner af WordPress, plugins og temaer. Du skal også sørge for at der jævnligt tages backup, og at dit website ikke er sårbart i forhold sikkerhedshuller og hackere.

Jeg tilbyder månedlige vedligeholdelsesaftaler (Website Care Planer), hvor jeg passer på dit website 24 timer i døgnet, så du kan bruge din tid på at passe din forretning.

Læs mere om vedligeholdelsesaftaler

Klar til at arbejde med mig?

Klik nedenfor for at komme i gang

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert

Ved du hvad det kræver at vedligeholde dit website? Download min guide og forstå hvordan du holder dit WordPress-website sikkert og lær om den regelmæssige vedligeholdelse, som er nødvendigt for hele tiden at holde dit website sikkert.

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert
Scroll to Top