Website førstehjælp

Hacking af websites er et stort problem. Er dit WordPress website eller webshop blevet hacket, skal det fixes hurtigst muligt, så du ikke mister kunder, omsætning og SEO-ranking. Når du bestiller førstehjælp til din hjemmeside bliver den behandlet som en hasteopgave.

Med førstehælp til hjemmeside bliver dit website renset for malware med professionelt software, og dine plugins, tema og andet software bliver så vidt muligt opdateret. Derudover modtager du en afsluttende rapport med tips til, hvad du kan gøre for at undgå at du bliver hacket igen. Du får også gode råd til, hvad du kan gøre for at optimere dit website.

Supportklippekort

Ja tak, giv mit website førstehjælp NU!

Skulle jeg mod forventning ikke kunne rense dit hackede website, så koster det dig ikke noget. Derudover yder jeg 14 dages garanti. Bliver din hjemmeside hacket igen inden for 14 dage, så ordner jeg den for dig uden yderligere omkostninger.

Når dit website er blevet renset, har du også mulighed for at tegne en vedligeholdelsesftale med Webfronten. Med en vedligeholdelsesaftale sørger jeg bl.a. for at dit website løbende bliver holdt opdateret og ikke mindst at evt. malvare og hackere bliver holdt ude.

Website førstehjælp

3.000 kr.
  • Rensning for malware med professionelt software
  • Opdatering og/eller udskiftning af plugins
  • Optimering af sikkerhed
  • 30 minutters online-præsentation
  • 1 times supporttid til at løse fundne problemer
  • 14 dages garanti

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert

Ved du hvad det kræver at vedligeholde dit website? Download min guide og forstå hvordan du holder dit WordPress-website sikkert og lær om den regelmæssige vedligeholdelse, som er nødvendigt for hele tiden at holde dit website sikkert.

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert
Scroll to Top