Digitalisering

Få dine webapps til at spille sammen med IFTTT

Du er på Facebook, Twitter og LinkedIn. Du læser nyheder via Read It Later, tager billeder med Instagram, viser billeder på Flickr og gemmer en masse data på Dropbox. Men hvad nu hvis der automatisk blev gemt et billede på din Dropbox, når nogen tagger dig på Facebook? Eller hvis du modtog en besked, når der er udsigt til sne i morgen? Det kan du med IFTTT.

Få dine webapps til at spille sammen med IFTTT Læs videre »

Skærmoptagelse med Screencast-O-Matic

Skærmoptagelse med Screencast-O-Matic

Et billede siger mere end 1000 ord. Spørgsmålet er så, hvor mange ord et levende billede kan erstatte? Det kan i hvert fald ofte virke meget mere overbevisende, når man får sat levende billeder på en svært beskrivelig proces, end hvis man skulle nøjes med det skrevne ord og et par stillbilleder. Derfor kan det nogen gange være relevant at kunne optage det man viser i en internetbrowser, så andre lettere kan forstå, hvordan fx et webprodukt fungerer. Screencast-O-Matic er et bud på en god og gratis skærmoptager.

Skærmoptagelse med Screencast-O-Matic Læs videre »

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert

Ved du hvad det kræver at vedligeholde dit website? Download min guide og forstå hvordan du holder dit WordPress-website sikkert og lær om den regelmæssige vedligeholdelse, som er nødvendigt for hele tiden at holde dit website sikkert.

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert
Scroll to Top