Digitalisering

Byg gode vaner med Way of Life

Byg gode vaner med Way of Life

Januar er tid for nytårsforsætter, hvor mange mennesker sætter mål for en bedre livsstil. Desværre går det ofte ikke helt efter planen med kuldsejlede forhåbninger om et bedre liv til følge. Heldigvis er hjælpen lige ved hånden med appen Way of Life, som hjælper dig med at holde fast i dine gode vaner og komme af med de dårlige.

Hold styr på tiden med Kalendersiden

Hold styr på tiden med Kalendersiden

Der var engang, hvor man altid skulle huske at bestille en ny papirkalender til arbejde og familie ved årets slutning. Det er med tiden blevet mere eller mindre afløst af kalenderen på mobilen og computeren, men der kan stadigvæk være behov for at have en fysisk kalender foran sig. Det er her værktøjet Kalendersiden kommer ind i billedet.

6 ting du kan bruge Dropbox til

6 ting du kan bruge Dropbox til

Sandsynligheden for at du kender Dropbox er temmelig stor, for det er et meget udbredt værktøj til at gemme filer i skyen. Der er også stor sandsynlighed for at du allerede bruger Dropbox, men måske er der mindre sandsynlighed for at du kender programmet fulde potentiale. Jeg giver dig her 6 eksempler på, hvad jeg bruger Dropbox til.

Skærmoptagelse med Screencast-O-Matic

Skærmoptagelse med Screencast-O-Matic

Et billede siger mere end 1000 ord. Spørgsmålet er så, hvor mange ord et levende billede kan erstatte? Det kan i hvert fald ofte virke meget mere overbevisende, når man får sat levende billeder på en svært beskrivelig proces, end hvis man skulle nøjes med det skrevne ord og et par stillbilleder. Derfor kan det nogen gange være relevant at kunne optage det man viser i en internetbrowser, så andre lettere kan forstå, hvordan fx et webprodukt fungerer. Screencast-O-Matic er et bud på en god og gratis skærmoptager.

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert

Ved du hvad det kræver at vedligeholde dit website? Download min guide og forstå hvordan du holder dit WordPress-website sikkert og lær om den regelmæssige vedligeholdelse, som er nødvendigt for hele tiden at holde dit website sikkert.

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert
Scroll to Top