Way of Life

Way of Life header

Jeg har haft fornøjelsen at re-lancere websitet for livsstilsappen Way of Life. Way of Life er en effektiv måde at spore, identificere og ændre dine vaner på ved hjælp af et simpelt rød/grøn farvesystem. Ved at bruge under et minut om dagen på at registrere dine handlinger – eller mangel på samme – giver Way of Life dig et nemt overblik over din livsstil. Du kan få vist grafer over, hvordan det går med dine forskellige mål, så du visuelt kan se om du er på rette spor med dine vaner.

Læs min anmeldelse af Way of Life-appen.

Resultat

Lars P. Arendt som både er ejer og udvikler af Way of Life ønskede et mere moderne og mobilvenligt website som supplement til den almindelige præsentation på hhv. Appstore og Google Play. Derfor fik han udviklet et helt nyt brand design hos Báchoo Design Studio med et meget imødekommende og nærmest tegneserieagtigt udtryk. Designet lægger op til at sitet fungerer som en såkaldt one pager, hvor der kun er én (lang) side på hele sitet.

Webfronten udførte opgaven med at omsætte det flotte design til et funktionelt og hurtigt website, der er optimeret til både desktop, tablet og mobil. Websitet er lavet i det meget fleksible Astra-tema og anvender Beaver Builder som pagebuilder.

Klar til at arbejde med mig?

Klik nedenfor for at komme i gang

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert

Ved du hvad det kræver at vedligeholde dit website? Download min guide og forstå hvordan du holder dit WordPress-website sikkert og lær om den regelmæssige vedligeholdelse, som er nødvendigt for hele tiden at holde dit website sikkert.

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert
Scroll to Top