webfronten-logo

Holder du dit WordPress website beskyttet?

Tilmeld dig Webfrontens nyhedsbrev og få guiden, hvor du lærer hvordan du evaluerer succesen af dit website, plus tips der kan hjælpe dig med at gøre forbedringer i dag!

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert

Dit website er kritisk for din virksomhed - tager du hånd om det?

Som en af de vigtigste aktiver i din virksomhed er det vigtigt, at du holder dit website opdateret, beskyttet og online.

Hvis dit website er offline eller har et større problem, vil det påvirke din indtægt og dine kunder.

Det er vigtigt at være opmærksom, eftersom et gennemsnitligt website flere gange om dagen bliver udsat for angreb, der automatisk er på udkig efter sikkerhedshuller.

Min guide "5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert" hjælper dig med at sammensætte en klar handlingsplan for dit website, hjælper dig med at forstå vigtigheden af sikkerhed og giver dig ikke mindst ro i sindet.

Lær hvorfor backups og en gendannelsesplan er vitale for din virksomhed
Forstå hvorfor du aldrig skal give dine vigtigste adgangskoder til tredjeparter
Sammensæt en websitevedligeholdelsesplan, der hjælper dig og dine medarbejdere
Se hvorfor det er vigtigt at vælge et godt hostingfirma til dit website
Lær hvad der skete med en virksomhedsejer, der ikke vedligeholdt sit website

Se hvad mine kunder siger

Ida Storm Jansen

Ida Storm Jansen

Effektivt og behageligt samarbejde

Det er altid effektivt og behageligt at arbejde sammen med Webfronten: Éns problemer bliver løst, det sker hurtigt, og det er altid den nemmeste vej, der bliver valgt. For eksempel underviser Torben mig, hvis det er noget, jeg nok får brug for at gøre tit, men gør det for mig, hvis det er mere eksotisk. Han fraråder også løsninger, der ikke giver mening, selvom han kunne tjene penge på det, og jeg ikke ved bedre. Det er virkeligt kundevenligt og rigtigt betryggende. En varm anbefaling herfra.

Mikael Brauner

Mikael Brauner

Tryghed og fokus på mine egne kunder

Jeg kan på det varmeste anbefale Webfronten som webkonsulent. Specielt den nye vedligeholdelsesaftale har gjort mig tryg, så jeg kan fokusere min energi mod mine egne kunder. Webfronten reagerer hurtigt på forespørgsler, giver gode bud på solide løsninger og er effektive i udførelsen.

Lars Pedersen Arendt

Lars Pedersen Arendt

Ro i sindet og proaktiv support

Det giver mig ro i sindet at vide at jeg, med en løbende vedligeholdelsesaftale hos Webfronten, kan fokusere 100% på at udvikle min app i stedet for at opdatere WordPress plugins, holde øje med sikkerhedsopdateringer, tage backups og al den anden drift der hører til at drive en professionel hjemmeside. Siden Webfronten søsatte Way of Lifes nye side er der sket en 200% boost i antal downloads gennem hjemmesiden. Varmeste anbefaling herfra!

marie louise

Marie Louise Bitsch

Jeg sover roligt om natten

Jeg kan varmt anbefale Webfronten og Torben Heikel Vinther til andre virksomheder. Han er årsagen til, at jeg kan sove roligt om natten og vide, at han passer godt på mit websted. Torben er samvittighedsfuld, engageret og han er meget venlig i sin kontakt med mig. Han er hurtig til at få lavet de ændringer, jeg måtte ønske og har samtidig fingeren på pulsen ifht nye tiltag, der kunne være relevante for min virksomhed. Det betyder meget, når en virksomhed skal startes op og være konkurrencedygtig. Min virksomhed er mit livsværk. Torben sørger for, sammen med mig, at den kommer ud over scenekanten.

Nille Aaby

Nille Aaby

Kort svartid og professionel udførelse

Vi har altid været yderst tilfreds med Webfrontens services. Torben er hurtig til at svare, han forstår lynhurtigt, hvad vi har brug for hjælp til, løser opgaverne med højt humør og har gode ideer til, hvordan vi kan forbedre og udvikle vores website. Webfronten kan bestemt anbefales til alle, der vil have et site, der bare fungerer – endda til en meget konkurrencedygtig pris.

Line Frederiksen

Line Frederiksen

Min tid går til journalistikken

Den klare fordel ved Website Care Plan er tid. Som journalist vil jeg gerne skabe lækkert indhold, men der hører også en del forebyggende teknik med til at drive en blog, og det overlader jeg trygt til Webfronten. Den månedlige rapport giver mig et klart overblik over opdateringer, sikkerhed og trafik på bloggen. Desuden er Torben altid venlig, hjælpsom og hurtig på tasterne, hvis der opstår problemer. En stor anbefaling herfra til travle folk, der vil have orden i teknikken.

Pernille Bøge

Pernille Bøge

Webfronten has my back

Hvis du som jeg er selvstændig konsulent, giver det stor tryghed at vide, at Webfronten professionelt ”has my back” i forhold til vedligeholdelse og udvikling af websites. Så kan jeg nemlig også koncentrere mig om det, som jeg er bedst til!

Torben Heikel Vinther

Torben Heikel Vinther

Ejer, WEBFRONTEN

Hej! Mit navn er Torben Heikel Vinther. Siden 2013 har jeg hjulpet virksomheder som din med at øge deres online tilstedeværelse gennem solide websites, effektive webshops og professionelle vedligeholdelsesaftaler. Jeg vil også gerne samarbejde med din virksomhed, så I får endnu bedre succes!

Scroll to Top