Min proces

Når jeg udvikler websites, følger jeg en struktureret proces, som er designet til at skabe det bedste resultat for dig og din virksomhed.

1. Spørgeskema

Alle projekter starter med at du udfylder et spørgeskema, hvor du beskriver dine behov og ønsker for projektet.

2. Møde

Hvis jeg fornemmer at vi matcher hinanden, så holder vi et kort møde i virkeligheden eller over internettet. På mødet tager vi en detaljeret snak og identificerer dine ønsker, dine forretningsværdier, din målgruppe, dine mål, dine ressourcer, og hvad der ellers er vigtigt for at jeg kan skabe et perfekt resultat for dig.

3. Tilbud

Efter mødet laver jeg et tilbud til dig på min anbefalede løsning og tilhørende investering. Det skriftlige tilbud sikrer, at du kan se sort på hvidt, hvad du får ved at samarbejde med Webfronten.

4. Research

Hvis du tager imod tilbuddet går jeg igang med researchfasen, hvor jeg undersøger og udvikler ideer, strategier og handlinger, som vil opfylde dine mål.

I fællesskab skal vi også forsøge at afdække lanceringsplaner og markedsføringsstrategi, samt hvad slags design og layout du kan lide.

5. Sitemap

Når jeg har modtaget alle de oplysninger fra dig, som jeg har brug for, laver jeg et sitemap. Sitemappet er "skelettet" for dit website. Det vil være mit kort til alle sider og funktioner på dit website.

Med sitemappet i hånden kan jeg planlægge kunderejsen (customer journey), se på hvor meget indhold der er brug for og påbegynde designfasen.

6. Indhold

Det er her jeg skal bruge dit indhold til websitet. Det vil sige alle de billeder, grafik, video og tekst der skal være på websitet. Du får en liste over, hvad jeg har brug for, samt relevante skabeloner, vejledninger og materiale fra researchfasen.

Hvis du har brug for at købe billeder eller indhold, kan jeg hjælpe dig ved enten at lave det selv eller henvise dig til en af mine samarbejdspartnere.

7. Prototype

I stedet for at forsøge at forklare, hvad jeg laver eller drukne dig med fagsprog, laver jeg en prototype til dig. Prototypen viser dig, hvordan dit website kommer til at virke.

Det er ikke det endelige design, men det er den nemmeste måde for os begge to at få vide, hvad vi taler om.

8. Design

Nu kommer vi til den sjove del! Jeg designer dit website baseret på dine behov og ønsker. Dette er en tovejsproces, og jeg forsøger at indarbejde så meget som jeg kan ud fra resultaterne af de forrige faser.

9. Udvikling

Det er her jeg lukker mig inde i en mørk kælder og koder på livet løs. Det som jeg reelt gør, er at jeg sætter alle de forskellige dele sammen, tester om det hele virker og sørger for at der ikke er sikkerhedshuller i websitet.

10. Lancering

Hurra! Både du og jeg vil kontrollere websitet og teste om alle muligheder virker som de skal. Derefter starter vi din lanceringsproces og trykker på knappen! Du kan nu vise dit nye website til hele verden.

De første 30 dage efter lanceringen passer og plejer jeg dit website og sørger for at alt virker som det skal. 

Vedligeholdelse

Det sidste trin i processen handler om, hvad der sker efter at dit website er gået live. Mange webudviklere er ofte forsvundet på dette stadie og har efterladt kunden helt alene. Det gør jeg ikke! Tværtimod er jeg meget passioneret omkring den løbende vedligeholdelse og markedsføring af et website.

Jeg tilbyder en vedligeholdelsesaftale, hvor jeg passer og plejer dit website på månedsbasis. Alle vedligeholdelsesaftaler indeholder som minimum webhosting, backup, opdatering af software, sikkerhedsovervågning og support.

Se de forskellige vedligeholdelsespakker

Bæredygtigt fokus

Internettet påvirker desværre klimaet i stor skala. Derfor arbejder Webfronten aktivt for at nedbringe den negative klimapåvirkning for de hjemmesider vi udvikler. Det gør vi bl.a. ved at følge en række principper for bæredygtighed.

Grøn hosting

Webfronten hoster alle hjemmesider på servere, som prioriterer at anvende så meget vedvarende energi som muligt. Derudover er serverne alle placeret i EU, så internettrafikken ikke skal rejse så langt.

Energieffektiv hjemmeside

Webfronten reducerer dataoverførslen fra hjemmesiderne ved at minimere sidestørrelsen og unødvendige sidevisninger. Det gør vi bl.a. ved at optimere billeder og anvende hurtige temaer og plugins.

Klar til at arbejde med mig?

Klik nedenfor for at komme i gang

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert

Ved du hvad det kræver at vedligeholde dit website? Download min guide og forstå hvordan du holder dit WordPress-website sikkert og lær om den regelmæssige vedligeholdelse, som er nødvendigt for hele tiden at holde dit website sikkert.

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert
Scroll to Top