Opret arrangementer og sælg billetter med Eventbrite

Torben Heikel Vinther | Opdateret 12. januar 2022 |

eventbrite-banner

Hvordan sørger du for tilmeldingen til dit næste arrangement, og hvordan håndterer du promotion, registrering, betaling og indtjekning? Måske kan Eventbrite hjælpe dig!

Eventbrite er et gratis værktøj til at administrere onlinetilmeldinger til dine arrangementer lige fra oprettelse og promovering til registrering og betaling. Det er utrolig nemt at anvende, og så længe du kun opretter gratis arrangementer, så koster det dig ikke en krone. Hvis du derimod opretter arrangementer, hvor det koster penge at tilmelde sig, så skal du betale en procentdel af tilmeldingsgebyret. Dette gebyr kan du så vælge at lægge oven i prisen eller betale separat.

Lav et arrangement i Eventbrite

For at komme i gang med at lave et arrangement i Eventbrite, skal du først oprette en gratis profil på https://www.eventbrite.com. Når du har gjort det, kan du gå i gang med at oprette dit første arrangement med det samme. Du klikker blot på knappen “Create event”, og du skal nu gennemføre 3 trin. Først skal du tilføje dine arrangementsdetaljer ved at skrive arrangementstitel, adresse, dato osv. Klik på “Save” inden du går videre til trin 2.

eventbrite-step1

I trin 2 skal du oprette dine billetter, hvor du for hver billettype skal tage stilling, hvor mange der kan købes af dem. Hvis du vælger at oprette betalingsbilletter skal du også angive en billetpris og om gebyret til Eventbrite skal lægges oven i billetprisen eller ej.

eventbrite-step2

I trin 3 skal du angive privatlivsindstillinger for arrangementet – om det fx skal være offentligt eller privat.

eventbrite-step3

Gem dine indstillinger og klik på “Make event live”. Du vil blive mødt af denne bekræftelse:

eventbrite-published-contratulation

Folk kan nu begynde at tilmelde sig dit arrangement ved at gå ind på din arrangementsside:

eventbrite-eventpage

Du kan hele tiden holde øje med, had status er på tilmeldingerne ved at gå ind på administrationssiden for det enkelte arrangement:

eventbrite-manage

Du har selvfølgelig også mulighed for at ændre på udseendet af arrangementssiden, så den matcher designet på din hjemmeside. Du kan fx ændre farver og uploade et brandingbillede mv. Du har også mulighed for at administrere dit arrangement fra mobilen ved at benytte Eventbrites apps til enten Android eller iPhone.

eventbrite-mobilapps

 

Er Eventbrite noget du vil kunne bruge? Hvis du kender Eventbrite i forvejen, ville jeg blive glad for at høre, hvad dine erfaringer er med det. Skriv en kommentar nedenfor.

Torben Heikel Vinther

Jeg ejer webbureauet Webfronten, hvor jeg udvikler websites, tilbyder vedligeholdelsesaftaler og deler ud af min viden og erfaring om WordPress.

Kommentarer

2 kommentarer til “Opret arrangementer og sælg billetter med Eventbrite”

  1. Hej Torben, har du erfaring med, hvordan man sætter betaling op via eventbrite – er det muligt at betale med Mastercard eller hvordan gør man det , når man er lokaliseret i Danmark

    1. Torben Heikel Vinther

      Hej Jonna. Tak for dit spørgsmål. Jeg må erkende at det er lang tid siden jeg havde noget med Eventbrite at gøre, så jeg ved faktisk ikke hvad betalingsmulighederne er.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert

Ved du hvad det kræver at vedligeholde dit website? Download min guide og forstå hvordan du holder dit WordPress-website sikkert og lær om den regelmæssige vedligeholdelse, som er nødvendigt for hele tiden at holde dit website sikkert.

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert
Scroll to Top