Lumholt & Stahlschmidt Kommunikation

lskommunikation.dk

I baghaven til en klassisk murermestervilla i Valby har Karen Lumholt og Anders Stahlschmidt indrettet et hyggeligt kontorfællesskab i udhuset. Dér tænker de kreative tanker, skriver bøger og forbereder foredrag og udviklingsforløb og meget mere. De danner par både privat og professionelt, hvor de har haft kommunikationsfirmaet Lumholt & Stahlschmidt siden 2004.

Karen og Anders kontaktede Webfronten, fordi de gerne ville have udviklet et nyt website. Deres gamle hjemmeside var lavet i et andet system, og de havde lyst til at skifte til WordPress. Karen og Anders havde desuden nogle meget konkrete og detaljerede ønsker til designet, som var et rigtig godt udgangspunkt for design- og udviklingsarbejdet.

Webfronten udviklede websitet for Lumholt & Stahlschmidt Kommunikation med et Eleven40 Pro tema på Genesis Framework. Temaet blev tilpasset en del for at matche designoplægget og det endelige resultat er blevet meget tilfredsstillende.

Klar til at arbejde med mig?

Klik nedenfor for at komme i gang

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert

Ved du hvad det kræver at vedligeholde dit website? Download min guide og forstå hvordan du holder dit WordPress-website sikkert og lær om den regelmæssige vedligeholdelse, som er nødvendigt for hele tiden at holde dit website sikkert.

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert
Scroll to Top