Lillerød

Lillerod

I 1890 etablerede familien Johansson en kurvefabrik i den lille nordsjællandske by Lillerød. Filosofien var at skabe smukke og nyttige genstande til daglig brug, kun ved hjælp af materialer, man kunne finde i skoven.

Fabrikken var i mange år et vigtigt fokuspunkt for familien og deres venner. I 1970 måtte familien Johansson dog erkende at brugen af moderne plastikposer havde overtaget kurven som transportmiddel, og produktionen blev lukket ned.

I 2016 blev Lillerød kurvefabrik imidlertid genetableret af Lisbeth Kamstrup-Holm og hendes far. Familien Johansson var venner af Lisbeths bedsteforældre tilbage i Lillerød, og en dag kom Lisbeth på en gammel bog, der beskriver kurvenes historie. Fascineret over historien, produkterne og menneske bag var hun fast besluttet på, at arven og skønheden ved produkterne ikke skulle gå tabt for fremtiden. Sammen med sin far påtog Lisbeth sig derfor opgaven med at puste liv i produkterne igen.

Mens kurvens filosofi er blevet bevaret, er kvalitet og efterbehandling opdateret for at skabe kurve, der har en kvalitet og en finish, der matcher de fine og omhyggeligt udformede møbler af gamle danske træbearbejdningsvirksomheder. I modsætning til mange kurve på markedet afsluttes Lillerødkurvene således med en solid kant i toppen, hvilket giver en unik og smuk finish til fletværket. Hvor man i gamle gange typisk fremstillede kurvene af fyrretræ, er Lillerødkurvene produceret af ren naturlig aske af højeste kvalitet.

Lillerod kollektion

Resultat

Lisbeth havde brug for en hjemmeside, som dels præsenterer kurvene på en måde der retfærdiggør det unikke og smukke håndværk, dels giver interesserede kunder mulighed for at bestille og betale for de kurve de måtte ønske.

Med udgangspunkt i det smukke og moderne design som Camilla Skov har udviklet, har Webfronten udviklet et simpelt website integreret med en effektiv webshop. Temaet er Beaver Theme, og webshoppen er lavet i WooCommerce med en række avancerede tilpasninger. Derudover integrerer webshoppen med den eksterne fragtløsning Pakkelabels.dk, så flowet fra kunden bestiller en kurv, til den leveres foregår så automatisk og gnidningsløst som mulig.

Det har været en udsøgt fornøjelse at have været med til at bringe Lillerod.com til live og være en del af denne fantastiske historie.

Klar til at arbejde med mig?

Klik nedenfor for at komme i gang

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert

Ved du hvad det kræver at vedligeholde dit website? Download min guide og forstå hvordan du holder dit WordPress-website sikkert og lær om den regelmæssige vedligeholdelse, som er nødvendigt for hele tiden at holde dit website sikkert.

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert
Scroll to Top