Jannie Kold

Jannie Kold

Jannie Kold er en journalist fra Vestegnen, men ikke bare en hvilken som helst journalist. Jannie har en gudsbenådet pen, og hun formår gang på gang at tryllebinde mig og andre læsere med sine nærværende, stemningsfyldte og menneskelige fortællinger om interessante personligheder og skæve eksistenser. Jannie beskriver sig selv som featureskribent og kulturjournalist med baggrund i Litteraturvidenskab og Filosofi, og hendes fokus er reportager, personlige interviews og portrætter af alt fra gamle damer til garvede kunstnere.

En fortælling kan gribe os, kaste os ud i tvivl og give os troen på eventyret tilbage. Ingen avis bør være uden, og ingen artikel uden det menneskelige drama, der i sin form låner fra litteraturen og gør os klogere på, hvad det vil sige at være menneske.

Webfronten har haft fornøjelsen at udvikle Jannies website med et Modern Portfolio Pro tema på Genesis Framework. Temaet er meget billedbårent og fungerer rigtig godt responsivt på alle platforme. Som navnet antyder så giver Modern Portfolio Pro rigtig gode muligheder for at vise Jannies mange flotte produktioner på en fleksibel og indbydende måde.

Klar til at arbejde med mig?

Klik nedenfor for at komme i gang

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert

Ved du hvad det kræver at vedligeholde dit website? Download min guide og forstå hvordan du holder dit WordPress-website sikkert og lær om den regelmæssige vedligeholdelse, som er nødvendigt for hele tiden at holde dit website sikkert.

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert
Scroll to Top