Videoredigering med WeVideo

Torben Heikel Vinther | Opdateret 1. maj 2018 |

wevideo-banner

Leder du efter et program til at redigere dine videoer med, som ikke kræver at du køber en fuld Adobe Premiere-pakke, som er lidt mere avanceret end Windows Moviemaker, og  som du kan bruge online helt gratis? Stop søgningen og tag et kig på WeVideo.

wevideo-banner

WeVideo er et gratis videoredigeringsprogram på nettet, som kan alle de gængse ting man ellers kun forventer af et professionelt og dyrt program. WeVideo virker på alle computere i alle browsere og kan håndtere alle videoformater. I den velkendte storylineeditor har du en masse kreative muligheder for at redigerer dine filmklip, lægge forskellige overgange, effekter, lyd mv. hen over for at skave den ønskede effekt.

WeVideo-006

Med WeVideo kan du også være flere om at redigere videoerne, så I sammen kan opnå et endnu bedre resultat. Du kan nemt dele og downloade dit færdige arbejde, og mod en ekstra betaling kan du også eksportere filmen i HD 1080p. I gratisudgaven er standard eksportopløsningen 480p. Der er selvfølgelig også mulighed for at dele det færdige resultat på sociale medier.

Se hvor let du redigerer film i WeVideo

I stedet for at forsøge at forklare, hvordan du bruger WeVideo, vil jeg hellere vise dig nogle korte film om, hvordan du bruger det. I den første film kan du se, hvordan dashboardet i WeVideo ser ud:

https://youtu.be/hwCY9-IKtcY

I den næste film kan du få et endnu bedre indtryk af e utrolig mange muligheder du har i storyeditoren:

https://youtu.be/SVD9h0jDps0

Er WeVideo et værktøj du kunne finde på at bruge privat eller i dit arbejde? Jeg vil meget gerne høre om dine erfaringer med videoredigering i skyen, så du er meget velkommen til at skrive en kommentar nedenfor. På forhånd tak!

Torben Heikel Vinther

Jeg ejer webbureauet Webfronten, hvor jeg udvikler websites, tilbyder vedligeholdelsesaftaler og deler ud af min viden og erfaring om WordPress.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen