Videoredigering med WeVideo

Opdateret 1. maj 2018 | Af Torben Heikel Vinther

wevideo-banner

Leder du efter et program til at redigere dine videoer med, som ikke kræver at du køber en fuld Adobe Premiere-pakke, som er lidt mere avanceret end Windows Moviemaker, og  som du kan bruge online helt gratis? Stop søgningen og tag et kig på WeVideo.

wevideo-banner

WeVideo er et gratis videoredigeringsprogram på nettet, som kan alle de gængse ting man ellers kun forventer af et professionelt og dyrt program. WeVideo virker på alle computere i alle browsere og kan håndtere alle videoformater. I den velkendte storylineeditor har du en masse kreative muligheder for at redigerer dine filmklip, lægge forskellige overgange, effekter, lyd mv. hen over for at skave den ønskede effekt.

WeVideo-006

Med WeVideo kan du også være flere om at redigere videoerne, så I sammen kan opnå et endnu bedre resultat. Du kan nemt dele og downloade dit færdige arbejde, og mod en ekstra betaling kan du også eksportere filmen i HD 1080p. I gratisudgaven er standard eksportopløsningen 480p. Der er selvfølgelig også mulighed for at dele det færdige resultat på sociale medier.

Se hvor let du redigerer film i WeVideo

I stedet for at forsøge at forklare, hvordan du bruger WeVideo, vil jeg hellere vise dig nogle korte film om, hvordan du bruger det. I den første film kan du se, hvordan dashboardet i WeVideo ser ud:

https://youtu.be/hwCY9-IKtcY

I den næste film kan du få et endnu bedre indtryk af e utrolig mange muligheder du har i storyeditoren:

https://youtu.be/SVD9h0jDps0

Er WeVideo et værktøj du kunne finde på at bruge privat eller i dit arbejde? Jeg vil meget gerne høre om dine erfaringer med videoredigering i skyen, så du er meget velkommen til at skrive en kommentar nedenfor. På forhånd tak!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Torben Heikel Vinther

Jeg ejer webbureauet Webfronten, hvor jeg udvikler websites, tilbyder vedligeholdelsesaftaler og deler ud af min viden og erfaring om WordPress.

Spar 500 kroner på GDPR-support til og med mandag 3. juni 2019

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Scroll til toppen