ManageWP giver fuldt overblik over alle dine Wordpress websites

Torben Heikel Vinther | Opdateret 7. maj 2020 |

ManageWP giver fuldt overblik over alle dine Wordpress websites

Hvis du har ansvaret for en håndfuld Wordpress websites, så har du sikkert mere end én gang tænkt at det kunne være dejligt, hvis du kunne administrere dem på en nem og overskuelig måde. Det kan du med ManageWP, som er gratis at bruge for de første 5 websites.

ManageWP 001

Derfor skal du bruge ManageWP

ManageWP binder alle dine Wordpress websites sammen og gør dig i stand til at kontrollere dem fra ét sted. Det er en kæmpe fordel for din som administrator og der ligger en masse sparet tid ved at bruge dette plugin aktivt. Med ManageWP kan du fra centralt hold opdatere alle dine websites, når der kommer ny version af Wordpress, og du kan opdatere og installere plugins på tværs af dine websites med et enkelt klik. Du kan også rydde op i spamkommentarer og slette din revisionsoversigt.

Med ManageWP har du direkte adgang til kontrolpanelet for alle dine websites, så du ikke behøver at logge ind separat for at lave en lille ændring. Du kan også lave en fuld backup af dit website, og hvis du køber betalingsudgaven af ManageWP, så får du også mulighed for at lave planlagte backups. Betalingsudgaverne har i det hele taget mange flere features, som gør det til at meget attraktivt plugin for alle, der administrere flere Wordpressinstallationer.

Sådan kommer du i gang med ManageWP

For at komme i gang med at administrere flere websitet fra ét sted, skal du først oprette dig som bruger på ManageWPs hjemmeside. Det er gratis for de første 5 websites og i de første 14 dage har du endda adgang til alle funktionerne – også dem der ellers koster penge (første gang er gratis).

Når du har oprettet dig som bruger, får du et login til ManageWp, og du kan begynde at tilføje dine websites til systemet. Hvert website skal have installeret og aktiveret et ManageWP Worker-plugin, så det kan fjernstyres via ManageWP. Afhængig af hvilken løsning du kører med (gratis eller betalingsmodel), så vil dit kontrolpanel i ManageWP se ud som nedenstående.

ManageWP 002

Hvis du vil læse mere om hvilke muligheder der gemmer sig bag ManageWP, så kan du med fordel besøge den officielle funktionsbeskrivelsesside på ManageWP. Her er der også links til brugerguides og videovejledninger. Du kan også springe direkte til en præsentationsvideo:

Hvordan administrerer du flere websites på én gang? Skriv en kommentar nedenfor. På forhånd tak :-)

Torben Heikel Vinther

Jeg ejer webbureauet Webfronten, hvor jeg udvikler websites, tilbyder vedligeholdelsesaftaler og deler ud af min viden og erfaring om WordPress.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert

Ved du hvad det kræver at vedligeholde dit website? Download min guide og forstå hvordan du holder dit WordPress-website sikkert og lær om den regelmæssige vedligeholdelse, som er nødvendigt for hele tiden at holde dit website sikkert.

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert
Forsidebillede af guiden

Få guiden "5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert"

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du holder dit WordPress website sikkert. Udover guiden modtager du tips og nyheder om WordPress samt relevante tilbud til dit website.

Jeg hader spam lige så meget som du gør. Dine oplysninger er sikre hos mig, og du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. ​

Læs Webfrontens privatlivspolitik

Scroll to Top