Administrer dine sociale netværk med Hootsuite

Torben Heikel Vinther | Opdateret 1. maj 2018 |

HootSuite-banner

Går du og drømmer om at samle alle dine sociale netværk i ét samlet program, så du let kan overskue hvad der sker i de forskellige strømme? Du kan roligt vågne op og tage et kig på social media manageren Hootsuite.

HootSuite-banner

Hootsuite er et gratis social media managementprogram, som gør dig i stand til at administrere din tilstedeværelse i de sociale netværk, du er med i. Når du har tilføjet dine sociale netværk, kan du skræddersy, hvordan dit dashboard ser ud, så det understøtter dine behov for overblik. Du kan nemt skrive statusopdateringer til de forskellige sociale netværk, sætte dem udgivelse på en given dato og klokkeslæt, eller lade Hootsuite auto-publicere på det bedste tidspunkt.

Dashboardet i Hootsuite

Sådan kommer du i gang med Hootsuite

Du kommer i gang ved at oprette en gratis profil, hvorefter du vælger hvilke sociale netværk du vil have med. I nedenstående film, kan du se hvordan det hele foregår:

I den gratis udgave af Hootsuite kan du tilføje op til 5 sociale profiler og har adgang til begrænset statistik. Du kan (selvfølgelig) også opgradere til en Pro-udgave, som udover avanceret statistik og giver ubegrænset antal sociale profiler.

Du kan også hente en officiel app til både Android og iPhone. Så kan du også administrere dine sociale netværk, selvom du er på farten.

Torben Heikel Vinther

Jeg ejer webbureauet Webfronten, hvor jeg udvikler websites, tilbyder vedligeholdelsesaftaler og deler ud af min viden og erfaring om WordPress.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert

Ved du hvad det kræver at vedligeholde dit website? Download min guide og forstå hvordan du holder dit WordPress-website sikkert og lær om den regelmæssige vedligeholdelse, som er nødvendigt for hele tiden at holde dit website sikkert.

5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert
Forsidebillede af guiden

Få guiden "5 nødvendige tips til at holde dit website sikkert"

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du holder dit WordPress website sikkert. Udover guiden modtager du tips og nyheder om WordPress samt relevante tilbud til dit website.

Jeg hader spam lige så meget som du gør. Dine oplysninger er sikre hos mig, og du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. ​

Læs Webfrontens privatlivspolitik

Scroll to Top