Produkter jeg bruger

Mine affiliateprogrammer

Jeg er altid nysgerrig efter at vide, hvilke produkter andre WordPressudviklere bruger til optimere deres websites. Nedenfor ser du en liste over nogle af de premium/betalte plugins og tjenester, jeg bruger til på mit website og (i de fleste tilfælde) bruger på andre WordPress-sites, som jeg udvikler.

For alle de listede plugins og tjenester gælder, at jeg deltager i affiliateprogrammer og derfor tjener en lille skilling, hvis du vælger at købe produktet via mit link. Jeg har kun listet de produkter, som jeg selv bruger og trygt kan anbefale dig at bruge også. Spørg endelig hvis du vil vide mere om nogle specifikke produkter.

WordPress hosting

Hvis du er ude efter en professionelt webhosting, hvor du ikke vil gå på kompromis med sikkerhed, hastighed og teknologi, så kan jeg varmt anbefale Kinsta.

Kinsta hoster udelukkende WordPress websites, men det er de til gengæld også vavittig kompetente til. De slår alle de andre hostingfirmaer på markedet på de fleste parametre - også Siteground - med de koster også lidt mere.

Læs mere om fordelene ved Kinsta

Kinsta hosting

Leder du efter et hurtigt og stabilt webhotel som ikke samtidig koster spidsen af en bondegård, så tag et kig på SiteGround.

SiteGround er optimeret til at køre WordPress, og så leverer de en af markedets absolut bedste og hurtigste support 24 timer i døgnet.

Læs vejledning i bestilling af SiteGround-hosting

Web Hosting

WordPress plugins

Beaver Builder er en komplet page builder, hvor du nemt og hurtigt kan bygge responsive sider i WordPress vha. drag&drop - uden at røre en linje kode. Du kan bruge Beaver Builder sammen med ethvert WordPresstema tema, eller du kan bruge det sammen med Beaver Builders eget tema. 

Banner - 250 x 250

Dette plugin er en sand perle for udviklere! Hvis du har brug for at migrere en WordPressdatabase, er WP Migrate CB Pro din bedste ven. Du kan angive gamle/nye webadresser, så alle URL-referencer (selv de serialiserede!) opdateres. Du kan endda også importere alle mediefiler og opdatere disse URL'er på samme tid.

Hastigheden på dit website er afgørende for din succes med at blive fundet på Google. Derfor er det en rigtig god idé at køre med et godt cache-plugin, så siderne loader hurtigere. Der findes et utal af mere elelr mindre komplicerede cacheplugins, men dét som virkelig rykker er WP Rocket, som jeg bruger på alle mine kunders websites.

WP Rocket - WordPress Caching Plugin

Pin It on Pinterest

Scroll til toppen